lørdag den 7. marts 2015

Vegansk Shepards Pie




2 porrer
3 løg
3 fed hvidløg
4 blandede rodfrugter (gulerødder, pastinakker, persillerod, rødbede, eller hvad du lige har!)
en god håndfuld friske chili
3 dl grønne linser
2 dåser hakkede/flåede tomater
olie
paprika

Til kartoffelmos:
2 kg kartofler
1 slat soyafløde
1 klat fri margarine

salt/peber

ketchup

-----


Kog de grønne linser i en gryde for sig i 15 minutter.
Kog kartofler helt møre i vand UDEN salt.

Øvrige grøntsager klargøres og hakkes fint i minihakker - herefter svitses de let i lidt olie og paprika i stor ildfast gryde. Tomater og linser tilføjes, og sovsen koges i ca 20 minutter. Smag til med salt og peber .

Vandet hældes fra kartoflerne, og de moses til kartoffelmos med soyafløde og margarine. smag til med salt og peber.

Kartoffelmosen lægges som låg på linse-/tomatsovsen og gryden sættes i ovnen i 30 minutter på 200 grader.

Serveres med ketchup


Ingen kommentarer:

Send en kommentar